Venmo Vs Zelle Bedste mobilbetalingsapp i 2024 (2024)

Der er en masse forskellige mobilbetalingsapps derude, hvor nogle af de mest populære er som Square Cash, PayPal, Venmo osv. Der er en, der for nylig er trådt ind i kampen - Zelle - og blev skabt af førende bank og kredit fa*gforeninger. Zelle er designet, så du nemt kan finde sammen med venner og familie ved blot at bruge et telefonnummer eller en e-mailadresse; det er dog ikke blevet til det fejlfrie, Zelles udviklere gjorde det til. Uanset hvad, hvis du overvejer enten Venmo vs Zelle, sammenligner vi de to og viser dig, hvordan de står over for hinanden, og forhåbentlig vil du ved slu*tningen af dette være i stand til at træffe en kvalificeret beslu*tning om din næste mobilbetalingsapp.

Venmo Vs Zelle Bedste mobilbetalingsapp i 2024 (1)

1.Venmo

Først ser vi på Venmo.Venmo er en mobil betalingsappsom giver dig mulighed for at sende og modtage betalinger. Du kan anmodeogmodtage betalinger fra venner, familie og virksomheder - de to førstnævnte er helt gratis, men du vil måske opdage, at der er nogle få om transaktioner med virksomheder (dvs. fakturabetalinger). Dette er normalt ikke mere end en afgift på 0,01 % til 0,03 % af det samlede samlede modtagne beløb.

En af ulemperne ved Venmo er, at du ikke kan overføre penge til din bankkonto med det samme, som du kan med Square Cash. Midler kan kun hæves til din bank over en ACH-transaktion - når du gør dette, vil Venmo fortælle dig det anslåede ankomsttidspunkt. Normalt er dette en hverdag, men det kan afhænge af weekender og helligdage.

Venmo giver dig månedlige aktivitetsopgørelser på mobilbetalingsappen, ligesom du ville modtage et kontoudtog fra din lokale bank eller kreditforening.

Selvom du ikke kan overføre penge med det samme via et betalingskort til din bank, kan du stadig bruge kort til at foretage betalinger. For eksempel kan du bruge dit bankkort i Venmo til at betale en ven tilbage for gårsdagens pizza eller biografbillet. Du kan også bruge et kreditkort, men med kreditkort følger gebyrer, og hvad angår Venmo, opkræver de et gebyr på 0,03% på kreditkorttransaktioner.

Alligevel er Venmo gratis at downloade og bruge. Det er overordnet set en fantastisk mobilbetalingsapp, som du selv kan prøve fra Google Play Butik.

Download det nu: Google Play

Venmo Vs Zelle Bedste mobilbetalingsapp i 2024 (2)

2.celle

Dernæst har vi Zelle. Zelle blev skabt af bedst vurderede banker og kreditforeninger i hele USA, efter at de begyndte at se succesen med uafhængige mobilbetalingsapps som f.eks.PayPal, Square Cash og Venmo. Tanken var, at forbrugere kunne sende penge fra bankkonto til bankkonto hos Zelle, kun ved at bruge en forbrugers telefonnummer eller e-mail. Zelle fungerer dog forfærdeligt, hvis dit pengeinstitut ikke er integreret med Zelle. Dine penge kan holdes tilbage, og nogle anmeldere hævder endda, at penge, de forsøgte at sende, lige er forsvundet.

Zelle opkræver ikke gebyrer for at bruge deres tjeneste, selvom de siger, at det er sandsynligt, at der vil være bankgebyrer. En anden interessant faktor med Zelle er, at du kun kan bruge det med Visa og MasterCard'er, der er knyttet til amerikanske checkkonti - det betyder, at andre korttjenester, såsom American Express, ikke understøttes. Det fremmedgør selvfølgelig meget af deres kundekreds.

Zelle har også en latterlig mængde fejl, fejl og begrænsninger. De fleste mennesker har problemer med at registrere og konfigurere deres Zelle-konto, og selvom de kan få den sat op og angiveligt fungerer, er der normalt fejl, der opstår, når de forsøger at sende penge. Derudover vil Zelle ikke lade dig sende penge, medmindre de har adgang til din fulde kontaktliste, hvilket er lidt af et tilladelsesmareridt, hvad Android angår.

Zelle-appen er virkelig en katastrofe og bør undgås. Det havde et stort potentiale med banker, der forsøgte at bekræfte med hinanden, men alt, hvad det har, er blevet til et mareridt for forbrugerne at få adgang til midler.

Hvis du vil give det en chance for dig selv, kan du på linket nedenfor. Som vi allerede har nævnt, er det gratis at downloade og bruge, så du kan i det mindste pille rundt med det.

Download det nu:Google Play

Venmo Vs Zelle Bedste Mobilbetaling App Bedømmelse

Som du kan se, er Venmo nok din bedste beslu*tning her. Det er meget mere alsidigt, har bedre udviklersupport og giver dig mulighed for at betale tilbage til venner og familie med det samme. Ikke kun det, men det er også en fantastisk måde at indsamle fakturabetalinger på uden for mange gebyrer.

Venmo Vs Zelle Bedste mobilbetalingsapp i 2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Merrill Bechtelar CPA

Last Updated:

Views: 6239

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Merrill Bechtelar CPA

Birthday: 1996-05-19

Address: Apt. 114 873 White Lodge, Libbyfurt, CA 93006

Phone: +5983010455207

Job: Legacy Representative

Hobby: Blacksmithing, Urban exploration, Sudoku, Slacklining, Creative writing, Community, Letterboxing

Introduction: My name is Merrill Bechtelar CPA, I am a clean, agreeable, glorious, magnificent, witty, enchanting, comfortable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.