BMW X4 2024 | Sportieve Cross-over | Van Poelgeest BMW (2024)

Atletisch op ieder vlak.

Offerte aanvragen

Proefrit aanvragen

Scroll

BMW X4: de vernieuwde dynamische crossover coupé.

Zoekt u de kracht van BMW X maar wel met de elegantie van een coupé? Wij hebben uw droommodel: de BMW X4! Gebouwd op hetzelfde onderstel als de X3, maar met een prachtig vormgegeven coupé carrosserie. Een dynamische coupé met de schoonheid en elegantie van een roofdier die op zijn prooi jaagt. Nu vernieuwd met een breder ogende carrosserie en innovatieve rijtechnologie.

De vernieuwde BMW X4 van 2024 is nu leverbaar in diverse uitvoeringen en met verschillende krachtige motoren. Onze BMW-experts verkennen graag de BMW X4 mogelijkheden met u. Een BMW X4 proefrit aanvragen kan meteen.

Leverbaar vanaf
€ 78.435

Offerte aanvragen

Private lease vanaf
€ 1.485 P.M.*

Bereken uw maandbedrag

OPERATIONAL lease vanaf
€ 1.289 P.M.*

Bereken uw maandbedrag

Netto bijtelling vanaf
€ 497 P.M.*

Vertel mij meer

Ga de uitdaging aan met de BMW X4!

BMW X4 exterieur: de zelfverzekerde crossover coupé.

Dankzij geavanceerde lichtgewicht onderdelen en een nieuw slimmer design, is de BMW X4 maar liefst 50 kg lichter geworden! Tegelijkertijd hebben de BMW-ontwerpers de machtigste roofdieren en de snelste voertuigen op aarde bestudeerd voor het X4 exterieur. Het resultaat is ronduit adembenemend.

De iconische BMW nierengrille is in de modelupdate breder gemaakt en er zit een zwart paneel tussen als verbindingsstuk. Dat maakt de BMW X4 prominenter samen met de vernieuwde koplampen en het houdt daar niet op. De achterzijde van de crossover coupé is aanzienlijk breder en sportiever, met als hoogtepunt de verbeterde achterlichten. Deze verbeteringen worden ook doorgevoerd in de BMW X4M-modellen.

Het is ze gelukt om de BMW X4 op een echte crossover te laten lijken, zoals zijn grote broers. Maar tegelijkertijd heeft de carrosserie een typerende coupé belijning. Van de prominente motorkap richting de elegant vloeiende daklijn, eindigend bij de sportieve achterzijde. U blijft genieten van de vele details die het BMW X4 exterieur laat zien.

Het eindresultaat is een indrukwekkende, zelfverzekerde crossover coupé, die ook wel ‘de mooie zus van de X3’ genoemd wordt. De BMW X4 is ook leverbaar met verschillende sportieve optiepakketten.

BMW X4 INTERIEUR: MET SPORTSTOELEN EN EEN GROTER INFOTAINMENTSCHERM.

De BMW X4 krijgt een compleet nieuw interieur dat gelijkgetrokken wordt met de huidige 4 Serie. Er is meer voetenruimte en zelfs lange mensen zitten als een koning achterin de crossover coupé. De bestuurder en passagier voorin genieten van een verbeterde middenconsole met toegang tot vrijwel alle rijopties, inclusief de meest geavanceerde rijtechnologie van het moment.

Het nieuwe dashboard geeft de BMW X4 een hoogwaardige uitstraling zoals alleen BMW dat kan realiseren. Het perfect in het dashboard geïntegreerde infotainmentscherm is de kers op de taart. Standaard 10,25 inch groot en voor een meerprijs kunt u upgraden naar een 12,3 inch exemplaar.

Comfort en elegantie in een atletische verpakking, dat is de BMW X4. Of u nou in de crossover zit of hem van buiten met verlangen bewondert. De vernieuwde BMW X4 is nu leverbaar. U kunt een proefrit of vrijblijvende offerte aanvragen bij onze BMW-experts.

BMW X4 motoren.

Beide motorvarianten, de benzine- en dieselmotor, van de TwinPower Turbo 2,0 liter viercilinder-in-lijn motor bieden maximaal rijplezier. Daarnaast zijn bijna alle motorvarianten uitgerust met intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving. Deze verdeelt de aandrijfkracht optimaal over voor- en achterwielen – voor extra tractie, rijdynamiek en rijveiligheid in elke situatie op de weg. Bekijk hieronder alle motorvarianten van de BMW X4.

Benzine
X4 xDrive20i – 135 kW (184 pk)
X4 xDrive30i – 180 kW (245 pk)
X4 M40i – 265 kW (360 pk)

Diesel
X4 xDrive20d – 140 kW (190 pk)
X4 xDrive30d – 210 kW (286 pk)
X4 M40d – 250 kW (340 pk)

BMW X4 modellen.

Van zo’n luxe model kunt u natuurlijk verwachten dat de standaarduitrusting al zeer uitgebreid is. De BMW X4 biedt bovendien veel opties om uw exterieur en interieur een persoonlijk tintje te geven. Zo stelt u zelf (of met onze BMW-experts) uw perfecte BMW X4 samen.

Standaard uitrusting

Standaard uitgerust met o.a.

  • Lichtmetalen velgen
  • LED koplampen en LED achterlichten
  • Automatische achterklepbediening
  • Sportstoelen voor
  • BMW Live co*ckpit Plus met navigatiefunctie
  • Park Distance Control voor en achter
  • Automatische airconditioning met 3-zoneregeling
  • Met leder bekleed sportstuurwiel
  • Cruise Control met remfunctie

Offerte aanvragen

M Sport Pakket

Bovenop de standaard uitrusting:

  • 19 inch LM M Y-spaak (Styling 887 M) in Bicolor Midnight Grau
  • Kunstleder Sensatec Schwarz
  • M Interieurlijsten Aluminium Rhombicle dunkel + accentlijsten Perlglanz Chroom
  • M hoogglans Shadow Line
  • M Aerodynamicapakket
  • M Hemelbekleding in Anthrazit
  • M Sportstuurwiel
  • Ambiance verlichting

Offerte aanvragen

Alle BMW X4 uitvoeringen zijn nu leverbaar bij Van Poelgeest. Bekijk onze voorraad en vraag naar de mogelijkheden.

BMW X4 in beeld.

Lukt het de BMW X4 om u vanuit iedere hoek te charmeren met zijn elegantie? Ontdek het nu want wij hebben een uitgebreide beeldbank voor de crossover coupé. De dynamische coupé is ook leverbaar in andere uitvoeringen bij Van Poelgeest. Vraag naar de mogelijkheden of kom de BMW X4 in het echt bewonderen bij een van onze BMW-dealers.

BMW X4 2024 | Sportieve Cross-over | Van Poelgeest BMW (17)

De BMW X4 M40i & M40d.

U gelooft in vrijheid, om te reizen en te rijden waar u maar wilt. U gelooft ook in schoonheid en emotie in een auto, en daarom zocht u naar BMW M. De BMW X4 heeft maar liefst 4 uitvoeringen met het dynamische BMW M-logo. Allen gebouwd voor snelheid, voor rijplezier, voor passie.

Benzinefanaten kunnen lekker losgaan met de BMW X4 M40i terwijl dieselfans zeker niet achterblijven met de M40d. Deze M Performance-modellen zijn op het scherpst van de snede ontwikkeld, voorzien van een specifiek afgestelde motor, sportdifferentieel, remsysteem, achterwielaandrijving en Variable Sport Steering.

Alles is gebouwd op snelheid en bovendien voorzien van exclusieve BMW M details in het exterieur en interieur. Met de BMW X4 M40i of M40d houdt niets u tegen om intens rijplezier te beleven!

Offerte aanvragen

Topmodellen: de BMW X4 M en BMW X4 M Competition

Soms is het beste niet goed genoeg. BMW weet dit en breekt al jaren door elke barrière heen om voorbij het aller- ALLERbeste te komen. Daarom hebben wij voor u de BMW X4 M en BMW X4 M Competition leverbaar.

Dit zijn de absolute topmodellen van de X4-lijn. Elk detail, elke vezel van deze modellen schreeuwt sportauto. De aandrijflijn en de chassiscomponenten zijn compleet geoptimaliseerd voor de snelste prestaties. De BMW X4 M produceert dan ook een fenomenaal vermogen van 480 pk, terwijl de X4 M Competition het nog gekker maakt met 510 pk! Van 0 naar 100 km/u halen ze in iets meer dan 4 seconden!

Voor zoveel snelheid is de carrosserie van de BMW X4 M dan ook vormgegeven voor sportiviteit. Het is een wereldprestatie hoe BMW de elegantie van de crossover coupé perfect in balans weet te houden met de hoogstaande technologie. De BMW X4 M Competition is nog net iets agressiever en komt met prachtige rode racedetails in het exterieur en interieur.

De BMW X4 M en BMW X4 M Competition zijn nu leverbaar bij Van Poelgeest. Durft u ook de barrière te breken zoals BMW doet?

Ontdek meer

BMW X4 2024 | Sportieve Cross-over | Van Poelgeest BMW (18)

Onze voorraad BMW X4.

Direct rijden in een nieuwe of gebruikte BMW X4? Kies dan voor een model uit onze voorraad. U rijdt al een nieuwe of gebruikte BMW X4 binnen 2 weken bij Van Poelgeest. Voor welke gaat u?

4.999 km

Benzine

2023

BMW X4 M40i | M-Sport | High Executive | Safety Pack | Driving Assistant Professional | Harman/kardon

Nu voor: €124.900,-

Bekijk auto

120.575 km

Benzine

2017

BMW X4 xDrive20i High Executive M Sport Edition | Lederen bekleding | Stoel verwarming | Navigatie

Nu voor: €32.899,-

Bekijk auto

4.999 km

Benzine

2023

BMW X4 xDrive20i | M-Sport Plus Pack | High Executive | Safety Pack | Driving Assistant | Harman/kardon | Comfort Access

Nu voor: €94.900,-

Bekijk auto

4.999 km

Benzine

2023

BMW X4 xDrive20i | M-Sport | High Executive

Nu voor: €78.900,-

Bekijk auto

Bekijk meer

BMW X4 Prijs.

U rijdt de BMW X4 vanaf € 78.435 en er zijn verschillende mogelijkheden om het model te leasen bij Van Poelgeest. Van Poelgeest levert alle X4 modelvarianten en onze BMW-experts kunnen u tevens persoonlijk verder helpen met het samenstellen van uw perfecte uitvoering tijdens een vrijblijvende configuratie afspraak. Wij staan klaar voor u!

Configuratie afspraak maken

Download de prijslijst en/of brochure van de BMW X4

> BMW X4 Brochure

BMW X4 Launchvideo.

Proefrit aanvragen.

Plan nu uw proefrit in de nieuwe BMW X4.

Uw auto inruilen op een BMW X4?

BMW X4 Accessoires & onderdelen.

Bekijk hieronder alle originele BMW accessoires en onderdelen voor de BMW X4. Alle producten zijn direct leverbaar bij de Van Poelgeest Webshop.

Bekijk meer

Veelgestelde vragen over de BMW X4.

Wat is de prijs van de BMW X4?

De BMW X4 is verkrijgbaar vanaf€ 78.435 bijVan Poelgeest BMW.

Wat is het aanbod occasion van de BMW X4?

Bij Van Poelgeest BMW hebben we altijd ruime voorraad BMW X4 occasions.Ontdek de huidige voorraad hier.

Waar kan ik reviews vinden over de BMW X4?

Bekijk bij Van Poelgeest BMW de verzameling rijtests van de BMW X4 bij o.a.AutoweekenAutovisie. Ofprobeer de BMW X4 zelf.

Hoe snel is de BMW X4M?

De BMW X4 M produceert een fenomenaal vermogen van 480 pk, terwijl de X4 M Competition het nog gekker maakt met 510 pk! Van 0 naar 100 km/u halen ze in iets meer dan 4 seconden! Ervaar de BMW X4M bij Van Poelgeest BMW.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

BMW X4 2024 | Sportieve Cross-over | Van Poelgeest BMW (23)

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van48maanden /10.000kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof- en/of laadkosten zijn niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De tarieven zijn gebaseerd op de voertuigprijzen van 2024. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services Nederland B.V. De Algemene voorwaarden, Aanvullende voorwaarden en Verzekeringsvoorwaarden kunt u hier vinden.

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Operational Lease overeenkomst excl. btw, brandstof en vervangend vervoer en is gebaseerd op een Full Operational Lease met een looptijd van60maanden en een kilometrage van10.000kilometer per jaar. BMW Operational Lease is een product van BMW Financial Services. Tarieven onder voorbehoud. De tarieven zijn gebaseerd op de voertuigprijzen van 2024. Getoonde modellen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

BMW X4 2024 | Sportieve Cross-over | Van Poelgeest BMW (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Eusebia Nader

Last Updated:

Views: 5904

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Eusebia Nader

Birthday: 1994-11-11

Address: Apt. 721 977 Ebert Meadows, Jereville, GA 73618-6603

Phone: +2316203969400

Job: International Farming Consultant

Hobby: Reading, Photography, Shooting, Singing, Magic, Kayaking, Mushroom hunting

Introduction: My name is Eusebia Nader, I am a encouraging, brainy, lively, nice, famous, healthy, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.